Ramslök i alla dess former

Jag plockar blad och gräver upp lökar av min vilt växande ramslök – direkt efter din beställning. Färskare kan det inte bli!

Frakt

Fast fraktavgift 85 kr.

FRI FRAKT när du handlar för minst 750 kr!

NYHET!
Du som bor nära, nu kan du hämta din beställning i vår gårdsbutik. Vi finns i Äspö på sydkusten, strax norr om Smygehamn.

Varukorg

Vad säger kunderna?

Jan S.
Reviewer
5/5

Snabbt och enkelt!

för 2 veckor sedan
marita
Reviewer
5/5
Webbplats och kundservice finns inget att klaga på. Leverans...
Visa mer
för 2 veckor sedan
Anne-Marie Lilja
Reviewer
5/5
för 3 veckor sedan
Marianne Piper
Reviewer
4/5
Hade önskat lägre portokostnad för leverans av en burk ramsl...
Visa mer
för 3 veckor sedan
Anitha Apelqvist
Reviewer
5/5
Snabb leverans. Jättegod dressing o ska snart använda krydda...
Visa mer
för 3 veckor sedan
Birger
Reviewer
5/5
för 3 veckor sedan
1-4 of 4 reviews
  1. Snabbt och enkelt!

  2. Webbplats och kundservice finns inget att klaga på. Leveransen tog lite över en vecka, kunde vara snabbare. Tyvärr lär inte PostNord bli bättre.
    /Marita
    Norrbotten

  3. Hade önskat lägre portokostnad för leverans av en burk ramslökspulver. Nu är produkten så suverän så jag handlar ändå! Därtill kommer något för mig mycket viktigt: Leveransen är väl packad i ett unikt fint paket med ett vackert informationsblad och ett litet kvittoblad med alla leveransdetaljer. Stor glädje att i dessa tider vara kund hos ett företag som bryr sig om sina kunder och levererar fantastiska egenproducerade produkter🎶❣️

    • Tack så mycket för dina fina ord! När det gäller portokostnaden förstår jag att det kan vara frustrerande när den upplevs som hög. För att förenkla och tydliggöra för mina kunder har jag valt att ha en fast portokostnad istället för en variabel baserad på vikt. Detta hjälper mig att hålla processen smidig och enkel. Jag uppskattar din förståelse och att du handlar ändå.