Våra köpvillkor

Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig nöjd och trygg med din beställning.

Leveranser

Vi levererar våra paket spårbart med PostNord. I de fall det är möjligt kommer de direkt hem till din brevlåda annars till ditt närmaste ombud. Fraktkostnaden inkl emballage är 85 kr. Om du handlar för 750 kr eller mer får du fri frakt.

Sättlökar och färskt grönt grävs upp och plockas i början på veckan och skickas senast onsdag för att undvika att paketen ska bli liggande på en postterminal över helgen. Leveranstiden kan därför vara från en dag upp till 7 dagar. Vid hög orderingång kan det hända att leveranstiden blir ännu längre, i dessa fall meddelas du förväntad leveranstid via mail.

Returer

Eftersom vi säljer färska sättlökar, färskt ätligt grönt och livsmedel gäller inte returrätt eller 14 dagars öppet köp enligt distansavtalslagen – läs mer hos konsumentverket. Skulle det vara något fel på din vara eller att den blivit dålig pga för lång frakttid, ber vi dig kontakta oss, så reder vi ut det hela. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

För övriga produkter gäller 14 dagars ångerrätt då du har rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du tagit emot din beställning meddela oss. Varan ska returneras väl emballerad på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte som postförskott.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka det du beställt.

Om du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att varan som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Behöver du hjälp?

Kontakta anette@ludvigslund.se eller ring 072-964 68 46 för frågor relaterade till återbetalningar och returer.